30 sept

idag har jag varit i skolan från kvart i tio till lite över fyra, hade teori typ hela dagen, så jävla skönt :)
lärde mig faktiskt skit mycket idag vi gick även in på löshår förlängning osv... snart kan man det =) härleeeeet!
hmm efter skolan stack jag hem städa lite sen gick ja till skopunkten med farsan, han köpte jätttte fina stövlar till mig =)
ska få 2 tusen av mamma imorgon eller på fredag sen ska ja gå losssssssss köpa alla möjliga grejer=) ska fota lite så ni får se vad ja har köpt hah yeeeyy!!
efter det tog jag och dea våra ferari åkte till heleneholm friskis o svettis o gick losssssss!!! sen åkte vi till augustenborg för leis har sin affär där hhaha hängde lite där och sååååået!! sen åkte vi till vår älskade förort områååååååådet hahahhahah ja e så ball! där miche robban och natti kom på besök mkt mkt trevligt... ska plugga lite sen ta mig en fet dusch för imorgon har jag praktik och ska bygga om mina naglar hos världens bästa nagelbyggare(L)

det var allllt för migg pussspusss
enjooy hahahahaha





29 sept

hellooo


kom precis hem från stan underbart väder men det är sjukt kallt i luften brrrpppäää bbrrppäää
jag stressa helt jävla mycket jag hade inte ens hunnit att ta på mig så ringer andres mig från ingenstans KOM UT NUNUUNU och jag hade inte ens hunnit fixa mig liteeee så ja var tvungen att hoppa in i kläderna så snabbt bara kunde haha men jag var ändå seg som vanligt SEGALINDA!
sebbe hämta upp mig utanför mig sen stack vi till espresso i bo01 jätte mysigt och sen åkte vi in till stan för att sebbe skulle köpa kostym!!! haha ojojoj hörde niii han är så fet alltid lika fin klädd =)
sen störa ja o dea oss som fan gick in i alla möjliga tjejaffärer HAHAH HENNES MOSTER VAR SÅ BALLL!!!

nu är jag hemma och softar väntar på maten sen ska ja nog träffa aki en liten stund prata lite med honom sen har jag ingen aning får se hur dagen slutar:) MI KAKAAA LONGII DEMMIINAAAJJT TELL ME WHAT UU LIKE!!

pussssssspussss

jag är inte lycklig... men jag är glad.. vet ni varför? för det känns att ingen kan förstöra mina dagar framöver!
we gotta talk, face to face! even if it will be for the last time!

20:34 kom precis hem var ute med aki och tobbe vvi gick till massa ställen för att dom ville se matchen på någon pub i dont know... sen gick vi hem till aki softa tog det lugnt

det var längesen ja mådde så här dåligt faktiskt... känner för att gråta gråta gråta gråta på en o samma gång och bara  få ut alllllllllt jag har på hjärtat och fortsätta gråta gråta gråta.. men varför egentligen? jag är inte anledningen till detta sista bråket? detta var nog det sista, fitta alltså kan inte beskriva känslan jag sitter och bär på, går runt med vart jag än går.. jag kan inte koppla av ordentligt.. njuta.. le helhjärtat? varför?
shit alltså, ibland inser man verkligen inte vad man har förrän man har förlorat det.. det är verkligen sant.. trodde inte ja skulle känna mig så här ensam! känns så fucking bull att det gör ont i mitt hjärta när jag sitter och tänker på det. varje gång ja hör ditt namn får ja ont i magen.. varje gång ja tänker på något som rör dig får mig att bli cp i mitt huvud?
jag vet inte om ja ska gråta eller bara börja med att gå vidare direkt? jag vet inte? vet du?... hur kan man ge upp så lätt på en människa? jag som var din första kärlek? fitta alltså får ont i min käke ja förstår inte varför men jag tror att det är tårarna som börjar komma ut, dom kommer inte från mina ögon.. dom kommer från hjärtat från min mage.. där all skit samlas den smärtan jag har burit på som nu skriker för att få komma ut.. men ja låter det inte komma ut.. men varför inte egentligen?
fuck alltså ja känner bara för att svära hela fucking tiden, inget annat, jag vet inet hur ja ska klara av detta jag har ingen fucking fuckiiiiiiiiiiiiiiiiiinggg aning. HUR KAN JA ENS LÅTA MIG SJÄLV ATT MÅ DÅLIGT????? efter allllt? skojar jag med mig själv??? det är just därför ja inte veet vad ja ska göra. JAG PALLAR INTE MÅ SÅ HÄR DÅLIIIIIIIIIIIGTTTTTTTT JA KÄNNNER  ATTT JAG ALDRIG ALDRIG KOMMER HITTTTTA MIG EN BÄTTRE .. DU VAR DET BÄSTA OCH JA KÄNNER DET FRÅN ROTEN UR MITT HJÄRTA ATT DET ALDRIG LÄR BLI NÅGON NÄSTA!
FUCCCK IT JAG PALLAR INTE MER!
och FUCK dig som läser detta och börjar intervjua mig. stick vill inte höra något!


28sept

idag hade jag prov i no!! det gick nog bra, sen gick jag och sola dubbeltid! det var på tideeeeeeeeeen! har inte gjort något idag annars, kom precis hem, var ute på området med nära och kära

igår var ja i stan o fika med kani banani och raz! haahaha vi har alltid kul tillsammans lärde känna några nya alltid lika kul :D
hmm sen tog ja bussen hem och träffa dea o robban o miche nice nice!
var fett irriterad igår... men det gick över
imorgon är jag ledig :) om de inte e bull väder ska ja n og dra in till malmö ciiiiity och ta en fika eller något med andrea!

pussssspuss  



27 sept

FUCK DETTA ALLTSÅ!
det kan vara så jävla skönt att bara ta det lugnt under helgerna, men va fan.. hela tiden? haha ENOUGH!
längtar så jävla mycket fyfaaaaaaaaaaaaaan ni alla kan hälsa hem den dagen!!!!!!!!!!! vänta bara

är själv hemma just nu mamma o pappa är festar hahah jadå! har varit en riktigt riktigt skum och äcklig dag dude? ssjukt att folk kan överstiga sina egna gränser så grovt! fucking äckliga människor!

är trött på att höra att jag har förändrats, jag är så fucking trött på er pallar inte mer trött på att vara snäll mot människor, this is me! full attityd, ger vad jag får, är du snäll är jag, är du inte är jag inte, är du pratsam är jag. är du inte fuck you! är du falsk är jag falsk! är du snake är jag, fuccccccck offffff!

tunga prov denna veckan också ahh kan ingenting måste plugga imorgon sen ska ja fan ta en fika med mina älsklingar!
har inte pallat uppdatera kommer komma igång lite senare=) ciaaaao!



23 sept

KOM precis hem från skolan!! japp tungt är det ibland. aki hämtade mig från skolan för ja är lite koko ibland som glömmer busskortet i skåpet när skolan har stängt och man inte längre kan komma in =) WHATEVER! skulle hem till natalie en stund innan träningen men det är nu bättre ja går till henne efter träningen en liten stund!
ska till gymet idag och juuubbbbba veetu!!
ska ta något att äta sen röra mig till friskis med hani!

uppdaterar mer senare.. maaaaybeeeeee PUSSPUSS

22:14. e hemma nu tränade i 30 min typ haha men skitsamma brände ändå 400 KCAL!! yeaaah! när ja kom hem körde hani mig snabbt till natti sen gick vi till centrum för lillan var hungrig sen träffa vi mina älsklingar i högaholmskolan hahahaha =)
måste tillägga att mina föräldrar är öööööööver skumma, har hamnat i någon konstig period just nu men det löser väl sig!!
hmmmmmm nu ska ja kollla klart på MAD MONEY son går på canal plus sen ska ja hoppa in i duschen och sova för imorgon är det praktik!!
GODNATTTENS



22 sept

shuuuulululu!

nu har man varit ledig i fyra dagar, dags att återvända till skolan imorgon.. FRÅN KVART I TIO TILL HALV FEM!!! why ?? men det kommer gå snabbt sen är det torsda praktik sen freda=) yee!!
hmm idag har ja typ inte gjort ett pissssssss!!! har klippt brorsan farsan och kusinen, fick ihop en slant =) är nöjd med resultaten på alla tre im so proooud of myself!!! tankade äveen på mitt kort idag=) det var på tiden!!! hmm snart dags att sola ska in i solbadet imorgon och boka dubbel tid=) ska få igång solbrännan igen. IMORGON SKA JAG SÅÅ TRÄNA! nu har jag slarvat som fan under de senaste dagarna så nuuu fan ska ja ge allt!! imorgon börjar ja äta ordentligt! ska inte fucka detta så jävla onödigt om ja fuckar detta nu alltså!! nej det kommer inte att hända heeelll no!!
ska kolla på hells kitchen nu sen läsa lite i teori boken, hoppa in i duschen sen decka!!! oh yeahhh!!
planerna gick åt helvete idag måste ja tillägga men försöker hålla humöret uppe iallafall!

DOM KAN TA MIG IFRÅN DIG MEN INTE DIG IFRÅN MIG..
bög vad fan sysslar du med egentligen? damn!

... fan alltså varför ska allt vara så jävla svårt ibland?
uppdaterar mer imorgon pusspuss

JAG SAKNAR FAKTISKT TVÅ HÄXOR VID NAMNET ANDREA OCH SILVIJA!!! BUUUHU



21 sept

IGÅR 20 SEPT: I LOVE THIS DAY OKAY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! älskar slappe dagar kändes som sommarlov idag )=.. goshhhh.. flyyyyyyyyyy!  some memorieees. THE HAPPPIEST PART OF ME!
   
   
             
                                         

Idag 21 SEPT : Vaknade precis är ledig idag med =) IM THE FUCKING BEST! har redan hunnit städa lite ska nog göra lite mat till sebbe sen.. tänkte hoppa in i duschen nu sen fräscha upp mig sen får man ringa några samtal hit och dit, ser ut som jag ska till trelleborg hmmmm, min mamma ska alltid komplicera allt men fuuuuuck de ja ska försöka fixa det! nu är det på¨tiden att ja hopparin i duschen för jag luktaaaaaaar skiiiiiiiiiiiiiit!!!! sen ska ja väcka och störa lite människor. sen ska ja nog till natti en liten stund för hon är hemma idag. och inte förrän senare åker ja till paulina för hon slutar ändå itne jobba förrän sju!!


pussssssssssssssspussss


19 sept

CIAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAO!

vaknade upp hos älskade paulinka!! alltid lika mysigt att vara med min älsklings kusin! har saknat henne så mycket, du förstår mig IN OCH UT! vi är en person, verkligen, vi är sjukt lika av oss! thats why i love you!!! (L)
hmm n'är ja kom hem började ja städa lite sen hoppa jag in i duschen och tog min ferari till natalie
köpte smått och gått =) sen sov vi lite men det gick inte riktigt för när daniel kom hem höjdes hela stämingen i huset hahah natti blev helt pigg från ingenstans, miki likadan hahaha helt sjukt men ja forstatte sova i den skönnnna sängen helt död, hade inte riktigt sovit ut! men men nu är man på topp igen!
ska snart hem till natasa för hon blir 20 idag! grattis honey boney!(L)
är hemma och pumpaaaarrrr EL FUTURO MED ADVANCE PATROL! för fet

någon bad mig lägga upp mina älsklingars blogg så här får du den! - http://sweetdreamandbeautifulnightmare.blogg.se/ 
uppdaterar mer senare! kaaanskeeeeeee yaknowwhatimeeeaaan häähääääääää!! pussss


 


18 sept

shuulululu!

kom precis hem från skolan och klockan är typ 18:17 hahaha nice ?
är helt sluuuttttt ska äta något snart, jag vetifan vart dea tog vägen men ja tror hon gick till folkan? din gb!  hmm
skullle bara säga : deaa och silvija! er blogg blir bara fulare och fulare HAHAH DUDE!
och jaaa dea! jag ska jubbbbba puu de DUDEE!!
annars vet ja inte riktigt vad som händer idag?:S ingen aning? joooooooo!! jag ska till paulina weeeeeeeeeoooooooooooooooo IVE MISSED YOOOOOU HONEY!!
orkar inte skriva mer nu! PUSS


treeevliiiig heeeeeeeeelg!


17 sept

heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeej!!!

sorry har inte uppdaterat men hade ingen tillgång till internet
är helt stressad just nu för ja ska göra sallad till praktiken idag som ja ska få äta där =)
börjar kl 10 så ja har typ 20 min på mig att bli färdig för ja måste ju typ ta bussen halv tio!
japps igår gjorde man inte speciellt mkt, var ute på områåååådet hahahah med några kompisar snacka som dårar allihopa! LOVE YOU!
hmm tjjaa idag så slutar jag vid 6, sen ska jag hem.. ja jag får se vad som händer senare. iiingen aning MÅSTE GÅ NU uppdaterar mer senare PUSSSPUSSS


ILOVEY


kom nyss hem, praktiserade fram till 18, sjukt trött efter, sen kom mina små älsklingar till salongen och vi tog en runda i stan kolla på lite nya saker de har fått in i gina och massa, hmm köpte även en grov scones i espresso=) ahh dom är så underbara! snart dags för att börja göra mina egna scones hemma=) ska hitta ett bra recept som jag snart kan lägga in i min blogg..
som ni själv märker har ja inga speciellt bilder att lägga upp än så länge, det beror mycket på att ja inte har en kamera just nu men det kommer inom kort! ska städa lite snabbt snart sen ska ja byta om och häääääängaa på områåådeeeeeeeeeet hahahahh =) IMORGON ÄR JA TILL SKOLAN TILL HALV FEM=( KILL MEEE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
pussss


15 sept

idag har jag varit ledig inte gjort ett skit faktiskt bara tagit det lugnt, allt känns fortfarande helt fucked up palla!! måste börja rycka upp mig snart men men..
var i gymet en stund klarade knappt av att träna med den träningsvärken jag bär på just nu..shit
men jag tränade en liten stund iaf.
sitter hemma hos natti just nu tar det lugnt bara.. fortfarande pank haha inga pengar på mobilen så ja kan inte ta kontakt med någon.såååå vill nii mig någoooott så ring migg människor hahah speciellt du dea din gris!!

gjorde jätte god mat idag måste jag bara tillägga=)
imorgon börjar jag vid tio och slutar typ halv fem haha =( salongen hela dagen, kämpigt som fan, därefter blir det nog träning en liten stund sen får man ju se vem som ringer hahah =)

puss pussss bloggeeennnnnnn

14 sept


tjena tjena

gick upp 8 på morgonen för att gå på min gympa lektion som vi hade i pildammsparken, tungt jobb svettigt som fan. sprang 5 km, klarade det!! kom faktiskt etta känner mig så stolt!
kom hem för en kvart sen har redan hunnit duscha och lagt in tvätten, känner mig helt utsliten ska kanske ta något att äta och bara lägga mig i sängen och kolla på tv!



ILOVEY

kollade nyss på SAVE THE LAST DANCE!!!


har nyss bakat kladdkaka på ett vääääldigt unikt sätt =) sega kladdkakor grrrrrrr finns inget bättre, men själv kan man inte äta något utav det hahah men smaka lite måste ja få göra =)

här får ni mitt underbara recept =)


Ingredienser

50 50 g smör
2 2 st ägg
2 2 dl strösocker
1 1 dl farinsocker
0.5 0.5 dl matolja
2.5 2.5 dl vetemjöl
4 4 msk mörk kakao
2 2 tsk bakpulver
1 1 tsk vaniljsocker
1 1 nypa salt
50 50 g mörk kvalitetschoklad 70%

Gör så här

1. Sätt ugnen på 175 grader och smält smöret.

2. Smörj och bröa en form med löstagbar botten.

3. Vispa ägg och socker poröst.

4. Rör ner smör och olja i äggsmeten.

5. Blanda mjöl, kakao, bakpulver, vaniljsocker, salt och vänd ner i smeten.

6. Häll smeten i formen och strö över grovt krossade chokladbitar.

7. Grädda kakan i cirka 30 minuter. Pudra med florsocker och servera såklart med lättvispad grädde.



och jag loovar er att detta receptet är sjukt..
bortsätt från silvijas mammas kladdkaka hahah men denna är faarlig!! prova själv=)


 



13 sept

Godmorgon?
alltså detta hatar jag med helger... när det väl är helg? och man äntligen kan få sova huuur länge man vill, vaknar man som tidigast och kan inte sova mer? men när det väl är vardag och det är skola hade man kunnat sova heeeela dagen utan att vakna? varför? det bara är så?

jag skäms över dig och ditt beteende förstår du? så fucking lacccccccccck man kan vara på bara en fucking person??? SHIT alltså!!!

idag är det söndag och det innebär att bara taa det lugnt. har inte haft pengar på mobilen under hela helgen så ja har inte kunnat smsa eller ringa någon, buuuhuu, får väl se vem som ringer idag hahaha japppp.
hoppas ni mår bättre än vad jag gör och har gjort denna helgen.. fucked up helg.
skola imorgon.. har bara gympa, no är inställd det ska bli så jävla skönt,på tisdag är man dessutom ledig som vanligt!!
duuuuuuudeee ge mig jobbbbbbbbbbbbbbbbb!!!!!



det kanske är dags att hoppa ut från ruta ett och börja på ruta två? för så som det ser ut just nu har jag ingen alls lust att vara kvar i detta skitet.. hade jag haft jobb hade allt varit så mycket lättare och bara draaaa, men det kanske är på tiden att ta riskerna? vem vet? borde jag?
för jag tycker inte jag förtjänar sånt här.. men vart ska man ta vägen? och hur? det är frågan..




12 sept, lätta på hjärtat


Hi people!

härligt att det är lördag! vaknade inte upp direkt med världens bästa humör.. drömde något riktigt skumt som fick mig att bli på riktigt konstigt humör? anywayzzz kollade jag på en skit fet film på canal plus haha för bra!

så många blandade känslor? förstår inte vad ert problem är? så mycket skit som händer men vad man än gör liksom vad man än känner hur man än är så känns det fortfarande skumt att inte vara där? det är inte lätt när det är svårt, är ni avundsjuka eller bara själviska? det funkar inte så, hade jag bara fått lite mer fritid och frihet tror ni verkligen inte att jag hade delat det med er?... 7 månader till, men vet inte om ja står ut länge till? jag älskar er men det känns. är väldigt diskret och skriver indirekt så jag förstår om ni inte förstår. jag har förstora förväntningar i mitt liv det är därför jag alltid går tillbaka besviken..
ta inget förgivet och gå aldrig in i känslan, det är vad jag har lärt mig under denna sommaren!

FAN vad jag saknar dig alltså, i mina ögon var du en ängel, ett mirakel.. men för varje dag som gick började jag inse mer och mer vem du verkligen var? jag såg upp till dig upp till 110%, och din kompis? det märktes verkligen att der var din kompis.. haha bara där sjönk du i mina ögon! och när jag såg dig bland dina vänner såg jag att du inte är något mer än en toffel.. jag äcklas av dig men älskar när du är i min nähet ändå.. du bara sket i oss och gav din kärlek till henne? du är något för alla men för mig var du världen? du gjorde mig lycklig jag ville göra samma sak.. men det är skitsamma nu..och den dagen du inser att det inte är hon, Ring mig inte då för det är redan försent, du håller dig själv i kopplet jag fatta aldrig hur du skulle bli men du är det förflutna nu ha ett bra live PEACE!

fan det är så jävla mycket jag vill få ut känns så jävla bull att hamna i såna här stunder.. allt jag egentligen vill är att vakna upp och se min hund igen, det kan låta riktigt fånigt för er som aldrig har haft en hund innan, men jag lovar er.. när ni klickar du och din hund, blir hunden inget mer än er bästa vän.. om inte mer?
vi var i hemlandet ( polen ) förra sommaren.. jag ville inte följa med men pappa övertala mig och sa att han lova att köpa en hund till mig där och att vi skulle ta med hunden till sverige.. jag gick med på det direkt utan tvekan, har alltid velat ha en hund så detta var min enda chans, så jag tog den. livet handlar om att ta risker och nya chanser?!
vi läste massa annonser på tidningar, jag vet vad men något inom mig sa att ja ville ha en yorkshire terrier! och där hitta vi honom!.. dom ringde och prata med säljaren, vi åkte dit efter en stund.. det första jag tänkte när ja såg hunden var att ja skulle döpa den till pato.. jag vet inte varför det bara blev så.. så fucking vacker så tjock så söt helt lekfull full av liv sprang han på gräsmattan och ja börja leka med hunden direkt, vi klicka från sekund ett. tvingade mamma o pappa köpa honom på plats.. så vi gjorde det. det roliga var att vi inte fick se mamman eller pappan.. dom var tydligen inte där?
dom oljade honom med någon konstig olja innan vi fick ta med honom till de stället vi bor på i polen.. whatever.. jag höll honom under hela bilresan ahhh blir helt tårögd får nästan rysningar när ja tänker tillbaka till den känslan.. han skaka under hela bilresan han grät för han var rädd. inte visste han vart han skulle? ahhh älskling =(
han bodde med oss 3 dagar. måste bara berätta en rolig händelse hahah han sov  med mig i sängen en natt, jag skulle på toaletten mitt i natten och han sprang efter mig tyckte synd om honom så ja släppte in honom i toaletten hahah där satt jag och kissade och pato bara stirrade? han såg ut som ett frågetecken när han hörde att ja kissa så kissade han också fast på golvet hahahahha ja skratta så jävla mycket..

jag åkte till warszawa en dag med min kusin och hans flickvän för att shoppa, vi kom hem sent på kvällen och det enda ja tänkte på var pato saknade honom skit mycket.. när ja kom hem så var han inte där? frågade mamma var fan han var kommer inte riktigt ihåg men ja tror att vi lämna tillbaka honom där vi köpte honom för att vi inte kunde ta med honom till sverige föra tt vi inte kunde fixa passet och vi hade inte vaccinerat honom och det tog tid o blabla. så när vi åkte tillbaka till sverige åkte vi utan honom.. så dåligt ja mådde var skit ledsen och grät helt mycket under bilresan men mamma o pappa lovade mig att hämta honom inom en två månader..

vi ringde till dom i polen och frågade om pato och dom sa att dom inte var klara med honom.. vi ringde om och om igen, inte efter ett halvår efter typ, under julen blev han klar. det fick ja reda på på julafton så dom överraska mig ordentligt, dom åkte dit under nyår , stanna där ett par dagar och kom tillbaka med honom!
´minns fortfarande hur ful han var när han var tillbaka hahah han var helt aggressiv man kände inte alls igen honom, jag fick inte sitta på min egen soffa i vardagsrummet utan att han jagade ut mig, så ja tog hem aleks för ja vågade inte vara hemma själv med honom, pato bara fortsatte skälla haha han hatade oss, så gick vi hem till aleks en dag så prata jag med hans mamma och hon berätta mycket för mig, gav mig ett skit bra råd, hon sa att ha bar askulle undvika honom för då skulle han komma till mig själv efter ett tag, och det gjorde han.. vi hade honom en två månader allt var skit bra
efter ett tag såg mamma att han klia sig skit mycket och skit ofta, så hon tog honom till veterinären och där sa dom att han hade en sjukdom? och att han aldrig skulle bli bra igen? att det lika bra var att vi skulle avliva honom?  när hon kom hem från veterinären och berättade det för mig så gräääät jag som in i heeelvete och gick bara in i dåliga tankar, VARFÖÖRR MIN HUND? palla,!? men dom gav honom antibiotika som han skulle få ta varje dag i en månad och att vi skulle återvända om en månad för att kolla om det ens hjälpte..
en månad hade gått och han hade lugnat sig skit mkt han var inte lika aggressiv han var glad hela tiden, klia aldrig sig han började tycka om alla..
veterinären sa att han har blivit skit bra och att han kommer bli mkt bättre inom en tid men att vi skulle fortsätta ge honom tabletter men inte antibiotika för de var för starka för en sån liten valp.. så dom gav oss andra skit tabletter.. han blev bara sämre och sämre.. herregud nu kommer mina tårar :( .. ja ja men han blev bara värre och värre, blev mer aggressiv och börja skälla på alla igen, den bet nästan min bror och min pappa. kvittade hur taskig jag än var mot honom ibland så var han aldrig olydig mot mig eller något liknande..

ja orkade inte gå in på dåliga tankar så jag försökte vara positiv men det gick ju inte så bra..
jag var och tränade i gymet med aleks en dag och det var skit konstig träning, alllt gick skit segt för mig jag var skit konstig men trodde bara att det var någon humörsvängning eller något..
för ja visste att mamma skulle till veterinären med pato igen samma dag.. när jag kom hem var ja helt glad för ja visste att varje gång man bara låste upp dörren hörde man pato skälla och hoppa, han blev alltid så jävla glad att se dig, men ja hörde ingenting? jag hörde bara mamma prata i telefon med en riktig dyster röst.. och när ja kom hem fråga jag vart pato var?
hon avsluta sitt samtal genom att säga : linda har kommit hem nu.. jag måste prata lite med henne
min tårar bara rannnnnn ner jag visste inte något ja trodde att han kanske bara skulle vara i sjukhuset någon dag
hon kommer fram till mig och gråter och sa förlååt förlååt linda ja vet att det kanske var dumt men vi var tvunga.. jag koppla direkt jag ville inte höra henne säga de orden så ja började skrika slå på dörren och skrika att ja hatar henne och pappa mer än allt annat och började gråta ännu mer.. grät i stortsätt heeeela dagen..
kvällen kom och aleks tog hand om mig jag bara grät och grät. tvingade honom att åka till djursjukhuset på kvällen s vi åkte dit.. meningen var att ja ville gå in och be dom visa pato för mig en sista gång..
vi kom dit.. bara stod utanför och grättttt grääät grääät som ett litet barn jag skakade i hela min kropp, aleks lät mig inte gå in, så ja forsatte gråta bara stod där utan att göra något, kändes skönt att gråta ut på själva stället dom avliva honom, kände hans närvaro kändes så fucking skönt att bara gråta ut..
vet värsta var nog att han dog bara några dagar innan min födelsedag..

vila i frid min älskade ängel


när vi precis hade fått honom såg han ut så här :)



här har vi pato under julen/nyår när dom skulle ta med honom till sverige :)

här skulle han på hundskola

sover

när ja fick reda på att han var sjuk, tog med honom vart jag än gick, hade precis gråtit..

han blev alltid ful på bilder hahah han såg inte ut så här men detta var när ja var på toaletten han följde alltid efter mig vart jag än gick haha

någon dag innan han avlivades

älskar er

best i ever had!


11 sept

heeej honeeeey

här sitter jag med magen full är helt mätt, åt precis frukost LOVE IT! sitter och lyssnar på GenoCide- Body so perfect och tänker på sommaren, brukade alltid lyssna på denna låten på morgonen för att piggggggggnnna till, ah sakna den tiden!
Bort med det gamla, in med det nya!

Ska ta bussen halv tio så man är framme vid tio, skippade bilden idag pallade inte vakna så tidigt för att åka ända till skolan sen till praktiken igen hade haft stress orka stressa på morgonen! hah ahhhhhhhh får sån jävla härlig känsla när ja lyssnar på denna låten duude!! ÄLSKAR ATT VARA SJÄLV HEMMA! jadåå, slutar vid 6 men om han är snäll så släpper han oss tidigare för att det är ju ändå freedag=) yea vi får se, tänkte gå till stan en runda efter och se om ja hittar något nytt som jag kan köpa =)
uppdaterar mer senare PUSS PUSS


kurdistan i somras - sebbe, min andra halva, och jag

jag och min älskling, saknar dig så mycket!

polen i somras


japp då har man varit på praktiken idag sen kl 10 till 18:00!! blev svin trött, träffade kusinen i stan köpte några tröjor nya strumpor osv =) nice nice!! ska upp och fixa till mig littans och bege mig till lilla sandra som ska firas =)!! bilder blir det säkert haha ha en treeevlig fredag =) PUSSPUSS


10 sept

idag har jag varit hos haanii hela dagen =) blev ingen praktik idag så jag har bara tagit det lugnt =) har haft en underbar morgon bara tagit det lugnt kollat på våra bästa år.. jätte mysigt=)
sitter och väntar på att hani ska komma hem för attt underbara hani köper mat åt oss båda för vi är så lata som inte orkar göra mat haha. var nyss ute med världens sötaste diesel.. tog en låång runda med hunden.. började tänka på pato jätte mkt =( tog alltid samma runda med honom ( min hund, som vi var tvungna att avliva ) skit jobbigt..

ska äta om en stund sen ska vi vila en stund och eefter det ska vi trääääna sen ska ja till natti she needs me..

uppdaterar mer senare puss puss



jag och världens sötaste tanja! ( min syster ) på aleks student haha läskigt att se vissa bilder känns som att man förändras mer och mer för varje dag.. duude

21:50 kom precis hem från gymet!!! duktttiiigt jobbat 500 kcal på 45 minuter. svettigt? som fan!
i varje fall så har ja ja haft en underbar dag med hani, därefter träffade ja natalie en stund.. natalie öppna sin bok som vanligt hahahah :D. snackade nyss med robban och han berätta att han hade klarat halkan idag:D COOONGRATTTTZZZZZ!!! inte mycket kvar nu din lille skit =)
måste bara tillägga att ja saknar mina kusiner så grymt mycket känns som ja är "stuck" i området, varje gång ja ska ta mig till stan eller trelleborg eller något så känner ja sån stor press på mig själv att ja har så mycket som ja måste få gjort i skolan.. känns som den nästan tar över mig..känns inte alls bra nu när man har så mycket att göra =(!!
sandra fyllde år i tisdags tror jag och imorgon ska vi hem till henne fira henna smått och gott!! hoppas du får ett underbar år hjärtat!!... hoppas naglarna blev fina denna gången andreaaa =)
imorgon har man bild på morgonen och sen ska man på praktik efter lektionen? LÖNT? nej men läraren är ju väldigt speciell! gilla läget!

litet tips : schamponera alltid ditt hår två gånger, första gången du schamponerar det tar du bort smutset och det "fettiga" från håret. andra gången ger du ditt hår vitaminer och gör så att det luktar gott. däärefter lägger på balsam ENDAST på topparna. vissa har inte riktigt insett det och lägger balsam på hela håret vilket leder til att håret blir fettigare mycket snabbare!






ZWHAN FYLLDE ÅR IGÅR =) GRATTIISSS I EFTERSKOTT ÄLSKLING!!

 EN BILD PÅ ROBBAN FÖR ATT HAN KLARA HALKAN IDAG =)


9 sept.


wazzzzzup

Vaknade för en halvtimme sen och har redan hunnit ta på mig och ätit mina musli flingor.. grrrr så gott älska älska älska frukost! somnade runt 12 tiden igår så jag har faktiskt sovit ut ganska så bra.. förutom att min bror väckte mig genom att spela skit hög musik på morgonen och denna baslådan hörs ju inte aalllllss mkt... nej nej.. han lyssnar inte på vanlig musik dessutom.. han är ju typ så lillemans största fan ?.. palla men whatever

ska till skolan när som ska vara i salongen hela dagen.. och jag palla sååå inte fixa mig idag så ja nöjer mig med lite halv baggie jeans och vitt linne och en blå ralph lauren tröja. ser helt okej ut.. som sagt smycken - small details BIG diffrens

för att se lite extra ut, nu menar jag liksom meer än vanligt så puffa alltid till det med något smycke ;) då lär det se 45 gånger bättre ut!

idaaaag är jag till skolan till halv feem!!!!!! herregud - ÄR INNE PÅ MIN TREDJE DAG!! DEA DU ÄR SÅÅ KASS SOM INTE KLARAR DETTA, HON ÄR INTE MED I LEKEN LÄNGRE!

ser att jag har fått rätt så många läsare på bara 2 dagar haha =) duktiiigtt gottt folk!!
uppdaterar mer senare pussssspusssss

22:38-sitter hemma hos natalie är så jävla lack. dagen började skit bra men blev bara värre och värre för varje timme som gick palla inte så ja stack hemifrån frustrerad arg ledsen och allt möjligt, men har lugnat ner mig en hel del så ja ska nog hem om en stund och ladda inför morgon-dagen. ska på praktik ska bli så jävla skönt att komma bort från skolan. har inget vettigt att säga så jag får avsluta för idag. puss



8 sept.

Hellllllo YOU!

idag är jag ledig suckeeeeeeeers!! Vaknade av att min störiga syster ville ha mitt busskort så hon väckte mig vid halv tio tror jag... men det spelar ingen roll har ändå sovit ut. OCH STÄÄÄÄDA var det första jag gjorde när vakna nu är jag fiinnaallyy klar med det =)

nu är det äntligen dags för min frukost, har faktiskt bestämt mig för att sluta äta grova kolhydrater idag, BRÖD RIS POTATIS PASTA osv! så håll tummarna för mig!!! Medan ja äter ska ja kolla på mitt favorit program som börjar om 7 minuer!!! våra bästa år =) och därefter ska ja jobbbbba somm faan i gymmmet.
fick även reda på att raaaz min kusin har kommit hem idag!! jag bara mååste träffa henne idag!

18:55 - Kom precis hem från gymet, fan vad jag jobbade hårt idag! brände 600 kalorier på en timme ah var helt jävla svettig..
 dea och jag och äääven silvija orkar inte hålla oss länge till men jag ska jag ska jag ska!! fram till på fredag iallafall, fan dessa jävla humörsvängingarna tar på mina krafter, orkar knappt plugga utan att ja tänker på hur mkt jag vill haaaaa en nu!! fyfan alltså.. har en del kvar att plugga.. tror jag har dyslexi eller något det är nog på tiden att man kollar upp det? jag är ju bara så jävla trög när det gäller läsa plugga minnas allt möjligt.. kan inte ens läsa en text utan att behöva läsa om den 5 gånger till och tänka.. jahaaaa!
Nej men nu ska jag ta något litet att äta för att ja är ju bara så jävla hungrig :( sen ska ja duscha och kanske gå ner till bk och kolla på deras träning det var ett tag sen :) nästan så att man börjar sakna fotboll.. buuuuu! vet inte riktigt ska höra med dea och silvija sen vad dom gör =) love you girls!


MÅSTE BARA TILLÄÄGGA EN SAK!! JAG HATAR NÄR FOLK LUKTAR SVETT.

- ett gott råd till dig som luktar mycket svett
- för både tjejer och killar finns en supppper bra deodorant som går att köpa i apoteket!
- kostar inte mycket mer än 35 kronor.
- jag köper alltid denna deodoranten och kan verkligen rekomendera att du aldrig svettas eller luktar svett!








                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                

   

 


DET VAR PÅ TIDEN!

Japp, det tycker jag verkligen. Nu har jag äntligen fixat min första blogg så nu kan ni ääääntligen få läsa om mitt underbara DRAMA liv, kommer nog inte skriva direkt allt detaljerat men jag ska skriva så mycket jag bara kan =)
Det ska bli super kul att få börja blogga!! 


NUUUUUUU KÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖR VIII
 
                                                  

Idag har jag varit i skolan, började vid tio tiden och slutade klockan ett hade bara två lektioner =) därför man älskar måndagar! IMORGON är jag ledig för att det är ju kääärleeksstiidaaag, har faktiskt inga lektioner på tisdagar så himla sköööönt :) det tog en jävla lång tid för att fixa denna bloggen, har ingen aning om hur något fungerar så ni får rätta mig lite haha! NU TÄNKTE JAG HOPPA IN I DUSCHEN OCH FRÄSCHA UPP MIG och kräma in mig like always!!!

 

21:51 - Sitter hemma hos natalie just nu och tar det lugnt =)

jag är så himla petiggg idag jag tror att jag kommer få några kraftiga humörsvängningar de kommande dagarna. SKITZO är vad jag har varit idag. Gått från en skit glad person till en skit lack till en skit irriterad till en skit lugn till en petig. Håller på att ta bort allt det smutsiga från mitt liv just nu, idag har det riktiga hälsosamma livet börjat... i hope u feel me.

pusssss pusssssssss

                                           


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0