26 okt

hi people

äntligen lov!? ja!!
i fredags fick vi sluta tidigare.. WOOOW!!!!?

har nog aldrig varit med om något liknande! det var stress när ja sluta gick direkt till solbadet o sola för fan
sen åkte ja hem snabbt bytte om lite sen körde älskade robban :D mig till stan igen där ja träffa emma och paulina! åkte in till trelleborg,
var hemma en stund sen träffa vi dez och ilhan tror jag om ja minns rätt hahah eller så var det dagen efter? minns inte elller så träffa vi dom dagen efter igen.. jja så var det nog!! haha roliga människor .. alltid samma runda med bilen men det var hur kul som helst:D

har varit i trelleborg hela helgen anyways, ska förmodligen hem imorgon.. om jag orkar!!
idag har ja chiillat med klinksson, vaknade vid tolv halv ett.. hon gjorde en jättteee fin frukost åt oss båda:D sen snacka vi massa skit.. och jag decka igen vid tre sov till fem typ skit skönt.. ÄNTLIGEN HAR JAG BLIVIT FRIIIIIIIISK. fan som jag har längtat efter denna dagen är fortfarande liiite förkyld men det går över:D.. vi gjorde årets kladdigaste kladdkaka haha grrr så gott det var!!
sen försökte vi få hit hela malmö men alla klaga på att det  var försent och alla jobbar imorgon.. tulle skulle komma men dissa honom .. sorry! det blev inget med det så cihan kom med sin kusin istället hahah till trellebooorggsssssss föroort.. yea right!! hahah det var trevligt, nu sitter jag här helt ruttet paulina sover för hon jobbar imorgon..
så när jag vaknar är ingen hemma så ja ska ta mig en lååååång uppfriskande dusch och äta något nyttigt för nu har jag slarvat IGEN som fan!!! men nu när ja har blivit frisk ska jag ta igen träningen och bruka alllllvaar!!

mamma och paulinas mamma och våra brorsor åkte till polen igår kväll, önskar dom en jätte trevlig resa!!!!

ska fan fixa skjuts imorgon haha pallar inte ta bussen.. pappa ringde mig idag så underbar pappa jag har!! hahah "kom hem när du vill älskling" jag saknar dig hjärtat hoppas du har det kul hör av dig om det är något!!!
 ja dör för honom! MWUAH!

måste bara tillägga en sak till!



Varningstecken för människor du bör hålla dig undan ifrån:

.. Vänner som har svårt för att glädjas åt din skull
(Du ska flytta in med din pojkvän och bli sambo och du är superglad. Istället för att höra grattis så får du snarare höra “Men gud, blir det giftemål och en massa barn nu eller?”)

.. Om du säger något kul så personen direkt “bräcka” det du sa
(Du säger till din vän “Jag fick högsta betyg på matten, och du vet ju hur svårt jag tycker att det är

” Och hon svarar “Jasså, jag får alltid MVG och jag pluggar knappt”)

.. Vänner som ska tävla i allt och helst härma dig i allt

(Om du är på en fest och har hittat en kille som du gillar och börjar småprata lite med honom så är hon där direkt för att också “fånga honom”)

.. Vänner som mest vill prata om sig själv. Inte lyssnar alls

(En hel timmas fika går åt till att prata om hennes liv, ditt är inte alls lika viktigt)

.. Vänner som ger en komplimang som snarare blir något elakt

(Vad duktig du är som tränar! Jag går ju aldrig till gymmet, men jag behöver inte..)

 


När jag läst denna text inser jag en del saker, vilka som är mina riktiga vänner och vilka som finns bara där till och förstöra för en och när jag umgås med sådana människor mår jag själv dåligt och blir negativ..något som jag slutat göra!!

uppdaterar mer imorgon hateeers!!!

 

BLESS


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0